Welkom op MeesterExecuteurs.nl

Welkom op de website van MeesterExecuteurs.

Wij bieden dienstverlening aan op erfrechtelijk gebied, met name Executele, Vereffening & Bewindvoering. De leden van MeesterExecuteurs beschikken vanuit hun verschillende achtergronden over extensieve en uiteenlopende expertises, waardoor wij in staat zijn u in iedere juridische situatie van dienst te zijn.

Heeft u vragen? Graag maken wij een afspraak met u bij ons op kantoor of bij u thuis. Het eerste adviesgesprek vindt plaats tegen een sterk gereduceerd tarief en in sommige situaties zelfs kosteloos. Neem contact met ons op via info@meesterexecuteurs.nl of bel naar +31(0)6-10902377. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

De leden van MeesterExecuteurs

Aanmelding lidmaatschap MeesterExecuteurs
Selecteer
Maak een afspraak