Ledenlijst

Lid van MeesterExecuteurs zijn

Foto van Klaas Zondervan
Klaas Zondervan (Voorzitter)
Zondervan Rechtskundig Advies
Stichting Luminis Nalatenschapsafwikkeling

Stichting Luminis verricht internationaal erfgenamenonderzoek. Daarnaast is de Stichting benoembaar tot executeur in uw testament en kan zij worden ingeschakeld voor het voltooien van de wettelijke vereffening. Luminis beschikt over een recherchevergunning verstrekt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Klaas Zondervan staat als juridisch adviseur ingeschreven in het register van de NVRA en is hoofdzakelijk werkzaam als erfrechtelijk genealoog, door de rechtbank benoemd vereffenaar en testamentair bewindvoerder.

Zondervan Rechtskundig Advies
Postbus 506, 2404 VR Alphen aan den Rijn
T 085-0604243 | E k.zondervan@meesterexecuteurs.nl
W http://www.helderverlicht.nl | LinkedIn


Foto van mr. Paul van der Luit

mr. Paul van der Luit (Secretaris)
4LegalMatters

mr Paul van der Luit is de oprichter en drijvende kracht achter juridisch adviesbureau 4LegalMatters dat is gevestigd in Oegstgeest. Met ruim 28 jaar werkervaring in het bedrijfsleven levert Paul ondernemers juridische dienstverlening met toegevoegde waarde.

4LegalMatters
Postbus 1063, 2340 BB Oegstgeest
T 06-10902377 | E p.vanderluit@meesterexecuteurs.nl
W http://www.4legalmatters.nl | LinkedIn


Foto van mr. Ben de Wildt RA

mr. Ben de Wildt RA (Penningmeester)
RSM Niehe Lancée Kooij

Ben de Wildt was twaalf jaar werkzaam als rijksaccountant bij de Belastingdienst en is sinds 1982 verbonden aan RSM Netherlands Accountants en Belastingadviseurs te Utrecht. Aanvankelijk als Register Belastingadviseur, welke inschrijving, als fiscaal jurist, sinds 2002 gewijzigd is in het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Hij is, na van 1990 tot 2014 vennoot te zijn geweest, thans als adviseur aan het kantoor verbonden.

RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V.
Postbus 14046, 3508 BB Utrecht
T 06-53769093 | E b.dewildt@meesterexecuteurs.nl
W http://www.rsmnl.nl


Foto van Irma Sinnige

Irma Sinnige (Algemeen bestuurslid)
Naseera (onderdeel van K.S.G. B.V.)

Doordat belastingen mijn hobby is, zit in inkomstenbelasting nog maar weinig uitdagingen. Daarom ben ik mij gaan specialiseren op nalatenschappen en coaching. Notariële volmachten (levenstestament) is een gevolg daarvan. Dit is gelinkt aan inkomstenbelasting en erfbelasting.
In mijn bedrijf leid ik tevens studenten op voor het mbo om het vak administratie en fiscaal te leren. Ik ben tevens als kaderlid voor de Belastingservice FNV actief in de landelijke groepen om mensen het vak en de kennis op allerlei manieren bij te brengen.

Naseera (onderdeel van K.S.G. B.V.)
Coaching / Training / Nalatenschappen
p/a Kromhoutstraat 56, 1976 BM IJmuiden
T 0255-769038 | E i.sinnige@meesterexecuteurs.nl
W http://www.naseera.nl


Foto van drs. Jan de Kleijne

drs. Jan de Kleijne
De Kleijne & Janssen

Estate planners, belastingadviseurs, juristen en executeurs

Wanneer een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Het is dan fijn om een professional te kunnen raadplegen voor hulp en advies. Moet de aangifte erfbelasting gedaan worden? Wij nemen u deze zorg uit handen. Ook kunt u ons inschakelen als onafhankelijk executeur voor de afwikkeling van de nalatenschap. Drs. Jan de Kleijne is fiscaal econoom en geregistreerd MfN familiemediator en heeft al ruim 22 jaar een belastingadvieskantoor. Hij en zijn team van belastingadviseurs en fiscalisten staan voor u klaar.

De Kleijne & Janssen
Velmolenweg 159, 5404 LB Uden
T 0413 – 34 18 57 | E secretariaat@dkj-estate-planning.nl
W: www.dkj-estate-planning.nl | LinkedIn


Foto van Dick Veldink

mr. Dick Veldink
Veldink & Partners Mediation & Notarieel Advies
Oud notaris – MfN-registermediator

Dienstverlening: Mediation o.a. zakelijke conflicten en familierecht, bestuursrecht overheden voor bouwvergunning en bestemmingsplan, ook bijstandszaken en belastingen en UWV, juridisch en notarieel advies, familierecht en ondernemingsrecht, afwikkeling van nalatenschappen, en agrarisch mediator.

“Geef mij 2 partijen en een stevig conflict en alles komt goed!”

Veldink & Partners Mediation & Notarieel Advies
Stationsweg 7-A, 7941 HA Meppel
T 0522 292 950 | E d.veldink@veldink-partners.nl
W http://www.veldink-partners.nl | LinkedIn


Foto van Jos de Vaan

Jos de Vaan
Jos de Vaan Advies
Erkend Financieel Adviseur – Belastingconsulent – Register Executeur

Executeur van nalatenschappen is een boeiend vak. Mijn uitgebreide ervaring en expertise kan van grote waarde zijn bij gewenst advies. Waar emotie en ratio elkaar raken, is veel kennis en levenservaring gewenst. Ik werk vanuit een inzichtelijk dossier, in opdracht van zowel erven, notariaat, advocatuur als accountancy.

Jos de Vaan Advies
Dinantlaan 19, 5628 ZH Eindhoven
T 040-2484848 | E info@josdevaanadvies.nl
W http://www.josdevaanadvies.nl | LinkedIn


Foto van Jan van Hal

Jan van Hal
Van Hal/Prins & Partners

Van Hal/Prins & Partners. Gevestigd te Doetinchem en Zandvoort. We verlenen diensten op het gebied van Belastingadvies, Juridische adviezen, Administratieve dienstverlening, Management consultancy. Dat doen we al meer dan 25 jaar (sedert 1978). Ons werkgebied ligt bij de middelgrote en kleine ondernemers: fabrikanten, groothandel, vrije beroepen, instellingen en particulieren.

Tevens begeleiden wij accountants-administratiekantoren en belastingadviseurs bij de praktijkuitoefening op die gebieden waar behoefte is aan aanvullende kennis, ervaring en/of tijd. Zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kernactiviteiten. Hierdoor kunt u zich beter profileren en onderscheiden in de markt.

Van Hal/Prins & Partners
Rekhemseweg 32, 7004 GL Doetinchem
T 0314-343038 | E jan@jsrvanhal.nl
W www.jsrvanhal.nl | LinkedIn


Foto van Jan Diederen

Jan Diederen
Jan Diederen Nalatenschapsplanning B.V.
Financieel Adviseur – Register Executeur

Ik ben Jan Diederen en als financieel adviseur betrokken bij vele levens. Door de vertrouwensband met mijn klanten word ik betrokken bij alle levensfasen, van trouwen tot scheiden van geboorte tot overlijden.

Als register-executeur begeleid ik u bij het opstellen van zowel een levenstestament (voor het geval u wilsonbekwaam zou worden) als een testament bij overlijden. In een testament worden uw wensen vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan eventuele voogdij, bewindvoering en de keuze van een executeur-testamentair. Het opstellen van een testament is zeer persoonlijk en emotioneel. Ik geef hier gekaderde ruimte aan zodat uw laatste wil met respect voor u en volgens uw wensen op papier komt.

Tenslotte kan ik als executeur-testamentair onafhankelijk uw testament uitvoeren, zodat u er zeker van kan zijn dat uw laatste wil wordt uitgevoerd zoals u gewild heeft.

Jan Diederen Nalatenschapsplanning B.V.
Marktstraat 109, 6461 CW Kerkrade
T 06-15412751 | E jan.diederen@nalatenschapsplanning.info


Foto van Mascha van der Bruggen

Mascha van der Bruggen
EindAkkoord
Beschermingsbewindvoerder – RegisterExecuteur

Vaak heb ik in het verleden mensen begeleid in hun laatste levensfase waarbij ik ook altijd informeerde of “het goed geregeld was”, waarmee ik doelde op de nalatenschap. Bij een bevestigend antwoord vertrouwde ik erop dat er een testament was opgemaakt én zou worden uitgevoerd zoals het was bedoeld, want dan was toch immers alles goed geregeld?

Niets bleek minder waar toen ik zelf met de afwikkeling van een nalatenschap van de echtgenoot van een cliënt belast werd. Ik kwam tot de ontdekking dat het heel boeiend is om het allemaal af te wikkelen, maar ook ontdekte ik dat het wel van groot belang is om in een testament te laten vastleggen wat je precies zou willen en hoe je het moet laten vastleggen, binnen de kaders van de wet.

Daarom EindAkkoord.

Eindakkoord
Neterselsedijk 22, 5094 BD Lage Mierde
T 06-29212288 | E info@eindakkoord.nl
W www.eindakkoord.nl | LinkedIn

Aanmelding lidmaatschap MeesterExecuteurs
Selecteer
Maak een afspraak